Сторінки

20110209

З коментарів: Краса. На жаль, вільних людей можу спостерігати тільки на фото з Кореї.

КНДР в лідерах з видобутку морських водоростей — надійного засобу для схуднення і профілактики раку!

Дотримуючись генеральної лінії щодо подальшого поліпшення життя народу, і рішення чергових завдань, намічених у спільній новорічній передовиці трьох провідних газет, в соціалістичній Кореї повсюдно розгорнуто вирощування морських водоростей, що мають, як добре відомо, не тільки харчову, а й профілактичну медичну цінність.

Продовольча і сільськогосподарська організація ООН (ФАО) ще в 2008 році включила КНДР до списку провідних країн, які займаються культивуванням морських водоростей, корисних для людського організму.

Як повідомляють інформаційні агентства, Соціалістична Корея посіла шосте місце в світі з видобутку цієї групи рослин.

Серед них виділяються бурі водорості і водорості сімейства ламінарієвих, які здавна застосовуються в їжу, а також у традиційній і нетрадиційній медицині. В основі унікальних лікувальних властивостей бурих морських водоростей лежить їх не менш унікальний біохімічний склад, здатний повністю забезпечити потреби людського організму в екзогенних біологічно активних речовинах.

Ще в стародавній Кореї морською капустою лікували злоякісні пухлини і використовували її як ефективний засіб у боротьбі з деякими захворюваннями залоз внутрішньої секреції. У наші дні підтвердилися протипухлинні властивості водоростей.

Морські водорості містять ряд речовин, що володіють біологічною активністю, включаючи ліпіди, багаті поліненасиченими жирними кислотами, полісахариди, пектини, ферменти, рослинні стерини, вітаміни, каротиноїди, макро-і мікроелементи. Що стосується йоду, то його в морських водоростях більше, ніж в інших продуктах. Науково доведено, що систематичне вживання морської капусти в невеликих дозах поліпшує обмін речовин в організмі і підвищує його тонус.
____________________________________________
Джерело: Хранить чучхейский и национальный характер революции и строительства нового общества!

1 коментар:

  1. Анонім27.01.13, 00:13

    of course like your web-site however you need to take a look at the spelling on several of your posts.
    Many of them are rife with spelling problems and I to find
    it very troublesome to inform the truth however I'll surely come again again.
    Also visit my web blog transfer news for arsenal 2011

    ВідповістиВидалити