Сторінки

20110225

Трагікомедія ще тільки починається

Переможці, з речами на вихід!

Автор — bloke


Дивно, та мене радує цей стрімкий парад погіршень життя, який ми спостерігаємо сьогодні. Мій літній прогноз, що нинішня влада не зможе контролювати допустимі темпи пограбування і руйнування країни підтверджується. Радує тому, що до повільних погіршень наш рабський народ звикає і імплантується в них, а швидкі погіршення викликають реакцію відторгнення навіть у рабської більшості, тому спокійного життя владі не бачити. Повільне вбивство найнадійніше і руйнівне, швидке вбивство викликає в жертвах жадання життя й енергію опору. 
  
Стратегію поневолення влада обрала правильну, а тактикою займатися погребувала. Переможці занадто швидко повірили у свою остаточну й безповоротну перемогу, розбіглися за призами і загрузли в боротьбі клану з кланом. 
  
Нас чекає «фізіологічна революція», тобто бунти в зв'язку з неможливістю широких верств населення задовольняти навіть найпростіші свої фізіологічні потреби. Чим нижче конкретна потреба в піраміді потреб, тим важче боротися з її незадоволеністю. 
  
Диктатурі легко зачищати вищі духовні та моральні потреби, типу там потреба в демократичному самовираженні, у вираженні своєї громадянської позиції. Можна взяти на олівець і обробку всіх впливових журналістів, експертів, громадських діячів. Можна звести до мінімуму свободу слова і громадянські права. Але якщо тлін паразитизму влади падає на базові потреби населення, то репресивні органи перестають бути ефективними. 


Тому я цілком відповідальністю заявляю: чим на гірше зараз буде змінюватись соціально-економічне становище в країні, чим різкіше буде погіршуватися, тим краще для нашого майбутнього. Краще, нехай труба лопне від різкого перегину, ніж її повільно будуть деформувати до невпізнання. 
Тепер борошно :)
Ще раз повторюю свою базову тезу: коли не працюють авангардні технології громадянського протесту і опору, в арсеналі захисту життя населення залишаються тільки відсталі, аутсайдерні технології голодних бунтів і грабежів. 
  
Реакція влади на нові обставини може виявитися дуже своєрідною і несподіваною. Скоро ми зможемо побачити в кріслі прем'єр-міністра дуже колоритні постаті типу Миздобула... Трагікомедія ще тільки починається!
 ________________________________
Джерело: Дурдом

5 коментарів:

  1. Анонім14.05.13, 07:51

    Just wish to say your article is as surprising. The clarity in
    your post is simply nice and i can assume you are an expert on this subject.

    Fine with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post.
    Thanks a million and please carry on the gratifying work.


    Here is my web page work from home

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім14.05.13, 14:48

    What a material of un-ambiguity and preserveness of
    valuable knowledge regarding unexpected emotions.


    Feel free to surf to my homepage ... subzero refrigerator & appliance repair Lutz

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім14.05.13, 20:26

    Hi there to every body, it's my first pay a quick visit of this weblog; this website consists of amazing and genuinely fine information for visitors.

    Look at my site expert appliance repair Safety Harbor area FL

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім18.06.13, 22:55

    Does your blog have a contact page? I'm having trouble locating it but, I'd like
    to send you an email. I've got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it develop over time.

    my web blog; stove repair Valrico

    ВідповістиВидалити

  5. imo install
    imo beta
    imo messenger
    imo online
    The Assembly had earlier received a report by a seven-member panel set up by the state chief judge which allegedly indicted.

    ВідповістиВидалити