Сторінки

20110202

Злочини проти людства

Злочини комуністів проти українців


У чому відмінність двох злочинців


Свої злочини Кремль почав здійснювати задовго до Гітлера. Імперії вчилися одна в одної.

У Гітлера червоний прапор. І в Сталіна червоний прапор. Гітлер правив від імені робітничого класу, партія Гітлера називалася робочою. Сталін теж правив від імені робітничого класу, його система влади офіційно іменувалася диктатурою пролетаріату.

Гітлер ненавидів демократію і боровся з нею. Сталін ненавидів демократію і боровся з нею. Гітлер будував соціалізм. І Сталін будував соціалізм. Гітлер вважав свій шлях до соціалізму єдино вірним, а всі інші шляхи збоченням. І Сталін вважав свій шлях до соціалізму єдино вірним, а всі інші шляхи відхиленням від генеральної лінії. Соратників по партії, які відхилялися від правильного шляху, таких як Рем і його оточення, Гітлер нещадно знищував. Сталін теж нещадно знищував усіх, хто відхилявся від правильного шляху. У Гітлера чотирирічний план. У Сталіна - п'ятирічки.

У Гітлера одна партія при владі, інші у в'язниці.  У Гітлера партія стояла над державою, країною керували партійні вожді. І в Сталіна партія стояла над державою, країною керували партійні вожді. У Гітлера з'їзди партії були перетворені на грандіозні вистави. І у Сталіна теж. Головні свята в імперії Сталіна 1 травня, 7-8 листопада. В імперії Гітлера - 1 травня, 8-9 листопада. У Гітлера - Гітлерюгенд, молоді гітлерівці. У Сталіна комсомол - молоді сталінці. Сталіна офіційно називали вождем, а Гітлера - фюрером. У перекладі це теж саме.

Гітлер любив грандіозні споруди. Він заклав у Берліні найбільший будинок світу - Будинок зборів. Купол будинку - 250 метрів в діаметрі. Головний зал повинен був вміщати 150-180 тисяч чоловік. І Сталін любив грандіозні споруди. Він заклав у Москві найбільшу будівлю світу - Палац Рад. Головний зал у Сталіна був менший, зате вся споруда була набагато вищою. Будівля висотою 400 метрів було як би постаментом, над яким підносилася стометрова статуя Леніна. Загальна висота споруди - 500 метрів. Робота над проектами Будинку зборів в Берліні та Палацу Рад у Москві велася одночасно. Гітлер планував знести Берлін і на його місці побудувати нове місто з циклопічних споруд. Сталін планував знести Москви і на її місці побудувати нове місто з циклопічних споруд.

Для Німеччини Гітлер був людиною зі сторони. Він народився в Австрії і майже до самого моменту приходу до влади не мав німецького громадянства. Сталін для Росії був людиною зі сторони.

Іноді, дуже рідко, Сталін запрошував іноземних гостей у свою кремлівську квартиру, і ті були вражені скромністю обстановки: простий стіл, шафа, залізне ліжко, солдатська ковдра. Гітлер наказав розмістити в пресі фотографію свого житла. Світ був приголомшений скромністю обстановки: простий стіл, шафа, залізне ліжко, солдатська ковдра. Тільки у Сталіна на сірій ковдрі чорні смужки, а у Гітлера - білі. Між тим, у відокремлених місцях серед казкової природи Сталін будував дуже затишні і добре захищені резиденції-фортеці, які ніяк не нагадували келію пустельника. І Гітлер у відокремлених місцях серед казкової природи зводив неприступні резиденції-фортеці, не шкодував на них ні граніту, ні мармуру. Ці резиденції ніяк не нагадували келію пустельника.

Улюблена жінка Гітлера, Гелі Раубал, була на 19 років молодша за нього. Улюблена жінка Сталіна, Надія Аллілуєва, була на 22 роки молодша від нього. Гелі Раубал покінчила життя самогубством. Надія Аллілуєва - теж. Гелі Раубал застрелилася з німецького пістолета. Надія Аллілуєва - теж з німецького. Обставини смерті Гелі Раубал загадкові. Існує версія, що її убив Гітлер. Обставини смерті Надії Аллілуєвої загадкові. Існує версія, що її вбив Сталін.

Гітлер говорив одне, а робив інше. Як і Сталін.

У Гітлера Гестапо. Сталіна НКВС. У Гітлера Освенцим, Бухенвальд, Дахау. У Сталіна ГУЛАГ.

ОДНА ВІДМІННІСТЬ. НІМЕЦЬКИЙ імперіалізм БУВ ЗАСУДЖЕНИЙ У 1945-му. МОСКОВСЬКИЙ - ДОСІ НЕ ЗАСУДЖЕНО.

___________________________________
Джерело: andreistp

1 коментар:

  1. Анонім11.06.13, 10:09

    I have read so many posts concerning the blogger lovers
    except this paragraph is genuinely a nice post, keep it up.


    my page - natural cellulite treatment

    ВідповістиВидалити