Сторінки

20101116

Підприємці проти влади. ОНЛАЙН-РЕПОРТАЖ З АКЦІЇ ПРОТЕСТУ

7:39 фотографія на тему, що відбувається біля ВР зараз: http://twitpic.com/37eo42/full
7:15 Більше інформації про рішення Печерського суду щодо арештів організаторів акції та знос містечка.
18:42 За неперевіреною поки інформацією (з інтернетів), найбільш гуманний у світі Печерський суд виніс рішення про знос наметового містечка під ВР, та видав ордери на арешт людей, що подавали заявки на проведення акції
За інформацією нашого джерела у ВР, депутат Єфремов (ПР) заявив, що сьогодні буде розглянуто (тобто, відкинуто) половину всіх поправок до КАТу.
17:33 в УНІАН пройшла прес-конференція спів-організаторів акції. "Сьогодні - початок революції" - заявили її учасники. "Ми будемо бити тараном, акціями і підточувати шелелем". Кожен підприємець має підготувати і розповсюдити тисячу листівок.
"Сьогодні - початок початку кінця"[пацанської влади] - заявив на прес-конференції учасник громадянського руху "Відсіч" Михайло Свистович, - "Країна об'єднана. Влада нарвалася на спільний протест".
Серед інших заходів впливу організатори протестів обіцяють організувати податковий бойкот та референдум щодо довіри владі
17:20 ْЧастина учасників акції збираються залишитися на ніч. З Твітеру: Мітингуючі підприємці просять киян допомоги задля блокування податкового кодексу. Вони стоятимуть всю ніч. {Хто буде проходити поруч з термосом, вночі - не забудьте налити їм чашку чаю!}
16:53 Під Радою поменшало протестуючих. Вони частково звільнили вул. Грушевського і зараз займають відрізок від гот.Київ до вул.Шовковичної (з твітеру)
16:18 Портрети учасників акції протесту – Черкаси. З Черкас прибуло приблизно 500 людей, які представляють речовий ринок «та базу ОПС», авторинок. Вони під Радою вже вчетверте – на попередніх акціях протесту підприємців теж були. В них організоване кругове чергування – люди періодично змінюють один одного.
15:55 Ще один портрет учасника акції: Ірина Мулик, торгує жіночим взуттям. Працює сама, найманих працівників не має, але й сама ні до кого не наймається. «Якщо запровадять касові апарати, бізнес можна буде закривати». Готова протестувати стільки, скільки буде потрібно. За словами пані Ірини, сьогодні жодний з 30 ринків Тернополя не працює, до обіду не працювали таксисти.
15.53 Підприємці з речового ринку Тернополя: "Нас багато приїхало. Можливо, будемо ночувати, але це буде відомо після 16-ї години. Наш представник іде на переговори з Єфремовим. Потім буде ясно, що робити. Де ночуватимемо? Або на вокзалі, або тут під Радою в наметах".
15.28 Ми дивувалися - звідки на мітингу взялися якісь радикальні православні. Відповідь знайдено - це була провокація регіонала Колесніченка.
Депутат від ПР Вадим Колесніченко зробив незграбну спробу перекинути напрямок протестів на "потрібний" шлях. Він виступив із пропозицією внести поправку до КАТа і залишити можливість для віруючих сплачувати податки без використання ідентифікаційного номера - за даними паспорта. Втім, Литвин на цю ідею не пристав, зауваживши: "Але хто буде видавати довідки: хто віруючий, а хто - ні?"
15.25 Депутати Верховної ради пішли на обідню перерву. До цього часу депутати устигли у другому читанні розглянути 586 поправок у 20 статтях першого розділу Податкового кодексу, що складає приблизно 15% від усіх поправок.
Майже усі внесені поправки були відхилені або зняті з розгляду. Не отримала підтримки жодна поправка, внесена депутатами від опозиції.
15.17 Увага, конкурс! Знайдіть на цьому фото руку Юлії Тимошенко (ПІДКАЗКА НИЖЧЕ ). :-)

Хто не знайшов - тому підказка.

14.37 Сергій Мельниченко, який був затриманий міліцією за "порушення порядку проведення масових акцій", знову серед мітингувальників.
14.24 До мітингувальників прийшла Юлія Тимошенко. Вона спілкується з народом, а народ її фотографує на мобільні телефони.
13:24 Більшість методично провалює одну поправку за іншою, які внесла опозиція. У них команда - прийняти КАТ(кодекс азарова тигіпка) за будь яку ціну
13:20 Володимира Литвина не просто розізлив, а "порвав на шмаття" плакат з дулею, який опозиція запустила на кульках під купол ВР. За його пропозицією ВР проголосувала (244 голосів за) щоб вирахувати 10-кратну суму витрат, для того щоб її прибрати.
13:13 повідомлення в Твітері: міліція затримала одного з організаторів акції під ВР. До цього керівник Головного Управління МВС України в місті Києві Олексій Крикун заявив наступне: мітингувальники «поки що ведуть себе нормально, але рух перекрили».
«Ми зараз документуємо і вирішуватимемо питання з приводу керівників акції. Складемо спочатку протокол за те, що вони рух перекрили – дозволу на це вони не брали – а потім дивитимемося за матеріалами, як вони себе вестимуть і, відповідно, порушимо кримінальну справу»
12.45 Повідомлення в Твіттері від @Just_INn - "Під Радою людей не набагато менше, ніж під час ратиф. харк. угод. перекрито вул.Грушевського і Шовковичну. "
12:28 Організатори акції закликають також зібратися 22 листопада.
12.24 Під стінами ВР відбувається перформанс: мітингувальники кидають у відро копійки "на допомогу народним депутатам". І закликають не кидати «жовті» монети – лише білі.

11:40 До акції примазалися радикальні православні (ті, які регулярно відсиджуються в Маріїнському парку?). В них хресний хід під гаслом «Нет электронному реестру для православных».
11:35 Під купол Верховної Ради запустили плакат з дулею, підвішений до повітряних кульок. Литвин провів через сесійну залу рішення про те, що прибирання "неподобства" в десятикратному розмірі оплатять нардепи-"винуватці".
11.13 Тим часом Рада голосує поправки до Податкового кодексу... І збирається робити це до 10-ї години вечора.
Свіжі фотографії з акції:

Колона протестувальників на вулиці Грушевського....

Під Кабміном...

Та навколо Верховної Ради.

11.10 Наші кореспонденти повідомляють - на підході друга серія фотографій. Мають скоро бути, якщо техніка не підведе. Наразі наші знімки з акції були найпершими в інтернеті.
11.00 Замальовка з мітингу: "Виктор Кузнецов, торгует на рынке 7 км Одеса. Приехал на акцию. У него вместо флага - тельняшка на удочке. На словах объясняет креатив: "Если примут налоговый кодекс, придется последнюю тельняшку с себя снять". До речі, одеситів з тільняшками поверх одягу досить багато.

10.49. Нова показова кричалка: "Нову владу - на куски".
10.46 Надійшло СМС-повідомлення від іншого нашого кореспондента. "Двинулись дальше, к ВР. Слились еще с одной толпой. Митингуют под Радой около 20 тыщ. Замечен авторынок "Куяльник". Лозунг "Ганьба новій владі".
10.44 Наш кореспондент повідомляє - під Верховною Радою тисяч 20 людей. Настрій, якого давно не було - весело, енергійно і агресивно. Верховну раду з усіх боків заблоковано, окрім Маріїнського палацу. Акція справжня - видно, що люди прийшли протестувати "за своє", а не за кількадесят гривень.



10.27 Колона підприємців зупинилася біля Кабміну. Зафіксовано нову зброю протесту - порожня пластикова пляшка із копійками всередині. Якщо нею трясти - люто торохтить. :-)
Ще одне гасло: "Лучше умереть стоя, чем жить на коленях". Справа Долорес Ібаруррі не завершилася марно. :-)
10.22. "ДЕПУТАТІВ - НА БАЗАР!". Це головна кричалка протестувальників. Перші фото вже надійшли, будуть на сайті з хвилини на хвилину.





10.12 Наш кореспондент повідомляє - більше спроб зупинити колону не було. Очікуються перші фото з акції.
10.10. Колона проходить початок вулиці Грушевського.
10.03 Кількість людей зростає, за оцінками нашого кореспондента - їх близько 10 тисяч. Люди на Хрещатику "знесли" кордон міліції, який загороджував шлях.
9.50 На Майдані чотири тисячі осіб готові йти під Раду. Прапорів дуже багато – від червоно-чорних до прапорів ринку Троєщина. Гасло троєщинців: «Ні – податковому кодексу Азарова та Тігіпка». Ринок вийшов на вулицю. Видно прапори ринку "Петрівка".
_________________________________________
Джерело: TEXTY.org.ua

11 коментарів:

  1. Анонім25.01.13, 10:29

    I think I mіght have tο hire a peгsonal inјury attoгney GA,
    рay finеs all tοgеther. So long aѕ
    the statementѕ against mіnіmum mandatory,
    said Mr.

    my blog post :: imp source
    Feel free to visit my web page - read this

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім26.01.13, 11:08

    Тhere are vaгiοus laws anԁ he is not glamoгοus.
    Υou must rеalize how a case appeаlable to the
    entіty. Now I dоn't think either of us knows what they don't agree with thе baг if you explaіn thе change.
    But thе attorney general ԁuring the years before hе waѕ κept in
    the аmount of penalty. Onlіne рrеsencе depends on the rеsponsivenеѕs or ethіcs of
    anоther ѕtate.

    Here is my web page; important link
    My web site Continue

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім27.01.13, 00:09

    You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something
    which I think I would never understand. It seems
    too complex and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!
    Also visit my web site ... chelsea transfer news 2012

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім27.01.13, 00:21

    Hello there! This is my first visit to your blog! We are a group
    of volunteers and starting a new project in a community in
    the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on.
    You have done a outstanding job!
    Look at my webpage ; chelsea fc latest transfer news premier league

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім28.01.13, 09:36

    Navigate To This Website

    Here is my web blog personal injury lawyer philadelphia
    Here is my homepage :: car accident lawyer philadelphia

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім29.01.13, 02:38

    Hi there, I enjoy reading all of your article post.
    I like to write a little comment to support you.
    Check out my homepage ; epl transfer rumours news

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім29.01.13, 11:39

    check my source

    Have a look at my blog post: jacksonville foreclosures
    Also visit my web-site ... bankruptcy lawyer jacksonville

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім15.02.13, 03:10

    Why viewers still use to read news papers when in this technological
    world the whole thing is available on web?
    Also visit my blog pizza games online for kids

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім08.04.13, 01:35

    Quality aгticles іs the іmportant
    to be a focus for the ρeople to go to sеe the ωeb page, that's what this web site is providing.

    Also visit my homepage; payday loans

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім03.05.13, 09:49

    Much more companies would have payday loan no broker more revenue
    if they have this sort of services. There was under no circumstances any rapidly speaking or strain, and to me that suggests and says a lot about an
    organization. We had some bumps payday loan no broker within the road
    however they had been addressed suitable away. Preserve up the fantastic
    do the job, like to cope with individuals who
    like and delight in their jobs.

    ВідповістиВидалити