Сторінки

20101122

Як здобути перемогу

Актуальні форми боротьби за гідне життя, або 
Мій бухгалтер страйкує!

Останні акції під Верховною Радою, на Майдані та біля АП показали недолугість так званих керівників опозиції. Діють так, як їм колись хтось показав. Не можуть бути ані організаторами, ані лідерами опозиції: Тимошенко та інші "лідери" бігають як миші по газонах, бо справжнього впливу на суспільство не мають ніякого, крім смішних промов.
  


Їм хтось сказав, що суспільство гуртується, коли йому загрожує небезпека. І вони нагнітають ситуацію. Їм збрехали, а самі вони книжок читати не вміють, або не люблять, в ідеології - не вірять, а буквар скурили ще в першому класі.

І влада має подякувати таким "горе-організаторам". Бо те, що відбулось - це не страйк. Це Цирк за Ваші гроші.

Поясню.

Страйк - це коли люди відмовляються працювати, і той, на кого вони працюють, несе реальні збитки. У такий спосіб робиться тиск, наприклад, на роботодавців. Звичайно, страйкують цілі галузі господарства!

Перш за все маю спитати в організаторів вуличних акцій: яка Ваша мета, панове? Вимкнути Податковий кодекс, чи, використовуючи політичну помилку влади із цим ПК, розхитати ситуацію й набрати собі політичних балів? Підняти свій рейтинг, який упав нижче плінтуса після місцевих виборів?

Коротше, що вам треба? Щоб народ бунтував чи щоб народ усвідомив себе народом?
Бачу, що вам треба, щоб народ бунтував. Бо якби потрібна була швидка перемога, то ваші заклики були б іншими.

Примітка: Наведені далі приклади мають винятково гіпотетичний, науковий характер і в жодному разі не є підбурюванням до будь-яких дій. Приклади наведені винятково для того, щоб показати відсутність розуму, совісті та креативного мислення в тих, хто зовсім недавно керував країною, а сьогодні ховається за спини підприємців, намагаючись очолити тих, з кого раніше обдирав три шкури.

Приклад правильного на сьогодні страйку в питаннях та відповідях

Хто має страйкувати? Страйкувати мають робітники, які працюють на податкову інспекцію.
Хто в нас працює на податкову інспекцію? Ваші бухгалтерські працівники фактично на 90% працюють на Державну податкову службу, хоча формально рахуються у Вас у штаті.
Скільки Вам буде коштувати страйк Ваших бухгалтерів? За не здачу податкової звітності Ви заплатите штраф 170 гривень.

Що більше - штраф за те, що Ваш бухгалтер страйкує, і не здає бухгалтерську звітність, чи вартість участі у вуличних акціях у Києві? Квиток до Києва та вартість перебування в столиці навіть одну добу набагато більше за 170 гривень. Крім того, можлива адміністративна та кримінальна відповідальність, що збільшить Ваші витрати на протести на Печерському пагорбі.

Яка результативність страйку бухгалтерських співробітників? В умовах введення нового податкового кодексу - найбільша з усіх можливих. Якщо застрайкують бухгалтерські співробітники, і 20 відсотків річних звітів не надійде до податкової інспекції - ефект буде в сто разів більший від страшного вереску біля ВР.

Хто має оголосити страйк? Це може бути, наприклад, профспілка бухгалтерських працівників, яка оголошує "всеукраїнський страйк бухгалтерських працівників". Або Ви самі.

Що НЕ роблять, і що вимагають страйкарі? Бухгалтерські працівники не страйкують проти Податкового кодексу, не готують звіт до податкової за звітний період. Вимагають, наприклад, спрощення адміністрування податків і всього іншого корисного для народу.

Що Ви особисто можете зробити самі, якщо Вам не подобається Податковий кодекс?

1. Оголосити самостійно Всеукраїнський страйк бухгалтерів на період здачі річних звітів. Оголосити своє рішення всім, кого це стосується. Тобто - своїм друзям, знайомим, колегам.

2. Роздрукувати якесь просте гасло, і з сумним обличчям прикріпіть його там, де схочете, наприклад, на авто.

3. Зробити своєму бухгалтеру новорічні канікули. Ваш бухгалтер заслуговує на такий відпочинок.

4. Якщо Ви редактор інтернет-порталу - розмістити відповідний банер.

Коли треба закінчувати страйк? Тоді, коли Ваші вимоги будуть виконані.

Оце - справжній страйк зі 100-відсотковим ефектом. Без негативних наслідків, небезпеки й адреналіну. Хіба що особисто винесете догану своєму бухгалтеру, і позбавите його премії.

Однак, чому не оголошують такий страйк, а випускають пар у свисток?

Тому що таким політикам, як Тимошенко, Яценюк та іншим - не потрібна ніяка перемога. Їм потрібні масові акції, щоб було що очолити, щоб було на чому піаритись. Щоб почувати себе вождями.

Тому що іншим політико-збоченим дуже хочеться, щоб Ви їх найняли, як наприклад ось у цій статті на УП в амбіційному розділі "Что делать?", а не швидко і найменшим коштом вирішити проблему.

А в разі Всеукраїнського страйку бухгалтерських працівників - усе буде тихо й спокійно.

Просто буде Перемога. І ніякого політичного бла-бла-бла.

Сподіваюсь, я довів, що не варто йти на поводу в збанкрутілих політиків. Якщо страйкувати - так по-справжньому, але ніколи не порушуючи Кримінальний кодекс, не витрачаючи зайвих коштів, поважаючи себе й інших.

Бережіть себе!

Михайло Притула, спеціально для УП
____________________________________________
Джерело: Українська правда

5 коментарів:

  1. Анонім25.01.13, 12:51

    Thеre iѕ no room for negotiаting
    the bankruptcy attornеy oг handle youг case dismissеd.
    Tradеmаrk is an important ѕtep tо
    takе any aсtion and oppose further
    couгt аctiоn. The Justice Dеpartmеnt poѕted Hagen's old job again.

    Also visit my webpage; useful site
    Here is my web-site - You Can Try This Out

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім27.01.13, 00:05

    Greetings from Idaho! I'm bored at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I really like the info you present here and can't wait to take a look when I get home.
    I'm shocked at how fast your blog loaded on my cell phone .. I'm not even using WIFI, just 3G .
    . Anyhow, excellent blog!
    Feel free to visit my blog - english premier league latest transfer news

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім27.01.13, 00:23

    It's in point of fact a great and helpful piece of info. I am satisfied that you just shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.
    Visit my weblog ... football news on transfers

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім29.01.13, 07:00

    important source

    Feel free to surf to my homepage ... jacksonville foreclosure lawyer
    Also visit my weblog ... modification loan

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім29.01.13, 09:58

    Get the facts

    Here is my web page :: attorney lead generation
    Feel free to visit my page ... attorney lead generation

    ВідповістиВидалити