Сторінки

20101104

Як визначити інсульт?




Запам'ятавши цю нескладну інформацію, можна врятувати життя людям.

ЯК ЦЕ ТРАПЛЯЄТЬСЯ:
Під час відпочинку на природі жінка спіткнулася і впала — вона запевнила всіх, що з нею все добре (друзі наполягали на виклику швидкої допомоги), що вона просто спіткнулася об камінь, тому що ще не звикла до свого нового взуття. Вона продовжувала насолоджуватися відпочинком, незважаючи на те, що була дещо «не в собі» ...

Увечері зателефонував її чоловік і повідомив, що дружину забрали в лікарню (о 6 годині вечора її не стало). Під час пікніка, як виявилося, у неї стався інсульт.

Лікар-невролог згодом заявив, що якби він міг дістатися до потерпілої протягом трьох годин, то повністю усунув би наслідки інсульту.

Три основних прийому розпізнавання симптомів інсульту (УЗП):

У - Попросіть постраждалого усміхнутися.

З - Попросіть його заговорити.
Попросити вимовити просте речення. Зв'язно. Наприклад: «За вікном світить сонце»

П - Попросіть його ПІДНЯТИ обидві руки.

Увага - ще один спосіб розпізнати інсульт (крім вищезазначених): попросіть постраждалого висунути язик.
Якщо язик кривий або неправильної форми і западає на бік, то це теж ознака інсульту. Якщо ви відзначили у постраждалого проблему з виконанням цих завдань, негайно викликайте швидку і опишіть симптоми прибулим на місце медикам.

______________________________________________
Джерело: Pepsimist

2 коментарі:

  1. Анонім08.12.12, 05:15

    Pretty! This has been an incredibly wonderful
    post. Many thanks for providing this information.
    Take a look at my blog - GFI Norte

    ВідповістиВидалити
  2. Я хочу використати цю прекрасну можливість подякувати Dr.Ihunde за допомогу мені, щоб отримати мій хлопець назад через 3 місяці breakup.My бойфрендом розпаду зі мною, тому що він бачить іншу дівчину на своєму робочому місці, і не сказав мені, що він більше не зацікавлений в мені і жити мені біль і серце break.I шукати допомогу в інтернеті, і я бачив так багато хороших говорити про цю велику заклинатель доктор Ihunde з ihundespelltemple@gmail.com і я зв'язався з ним також і пояснити мої проблеми з ним, і він кинув приворот для мене, який я використовую, щоб отримати назад мій хлопець протягом 3-х днів, і я дуже вдячний йому за хорошу роботу, яку він зробив для мене, тому я також хочу, щоб усім, хто потребує допомоги там також звернутися за допомогою до нього, щоб він міг help.His електронна пошта ihundespelltemple@gmail.com або зателефонувати +2349055637784

    ВідповістиВидалити