Сторінки

20110121

中國在中國 / Китайці в Китаї



2011.01.16 Алексей Гладков. Old man



Запитав дозволу сфоткати дідуся, він зам'явся і сказав що "взагалі-то я свою жінку чекаю"))


Девушка пускает мыльные пузыри и веселится, как ребенок. Наверное, так искренне радоваться простым и незатейливым вещам может только очень добрый человек. Пекин. 23 июля 2010 года
Дівчина пускає мильні бульбашки і радіє, як дитина. Напевно, так щиро радіти звичайним і простим речам може тільки дуже добра людина. Пекін. 23 липня 2010. 


2011.01.14-Павел-Васильев. Рабочий
Фотографія зроблена у вересні 2010 року в Гуанчжоу, в арт-просторі Redtory, який розташований на місці консервного заводу, переобладнаного під виставкові зали, ресторани, магазини і офіси дизайн- та архітектурних студій. Ремонтні та будівельні роботи ще тривають. 


2011.01.14-Наташа-Сухорукова. Мопед
Електромопеди, електро- і прості велосипеди, велорикші — це невід'ємна частина життя будь-якого китайця. На них у них півжиття, мабуть, минає. Їздять усі і перевозять усе, починаючи від мішків і коробок і закінчуючи домашніми тваринами, технікою та меблями. Вони можуть гронами звисали з маленьких рикш, стоячи на багажниках і по декілька людей нараз їхати на одному велосипеді. Це сімейство приїхало в Шаолінь на свято кунг-фу (це було десь у середині жовтня). Мені іноді здається, що елементарні правила безпеки існують для кого завгодно, але тільки не для китайців :) 

2011.01.14-Владимир-Жабриков. Профессор Шэн
Професор Шен захоплюється фотографуванням і якось літнім днем ми зібралися в ліс та запросили його поїхати з нами. Тепло, світло і мухи не кусають ... І гарна природа!  

2011.01.14-Виржини-Буи-5. Женщины Мяо
Мяо (Miáo) — одна з 56 етнічних груп Китаю. У селі Ланде жінки Мяо з характерними зачісками позують для туристів. Серпень 2009 року. 

2011.01.14-Виржини-Буи-1 «Ребята»
На вулиці міста провінції Фуцзянь (Fújiàn) здивовані діти залишають свої ігри, щоб поговорити з іноземними туристами. Квітень 2010 року. 

2011.01.14-Ведерникова-Ольга
Фото зроблене в місті Циндао провінції Шандун в 2007 році близько вулиці 中 山路. Фото було зроблено з вікна автобуса. Жінка мені не знайома, але мене вразила її ошатність, макіяж, незворушний вигляд. 

Провінція Хенань, біля Шаоліня, жовтень 2008 року Група учнів повертається із занять з бойового Шаоліньському кунфу. 

2011.01.13-Солдатенко-Светлана На кукурузе
Провінція Хенань, шаоліньське село Ванцзикоу, жовтень 2008 року. Сільські діти. Час збору врожаю, кукурудза сушилася на кожному вільному місці. Зі зростанням популярності Шаоліня селяни Ванцзикоу змінили землеробство на готельний бізнес. Але, по правді сказати, не змінили, а навчилися поєднувати. 

2011.01.13-Рудницкая-Ольга Мастера бывают разные
Найчастіше при слові "майстер" ми уявляємо худенького китайця в окулярах з рубанком або химерними ножиком у руках, сидить у кімнатці і творить шедеври. Цьому велосипедних справ майстру в прохолодний січневий ранок хочеться лише тепла і веселих співрозмовників. 5.01.2011 

2011.01.13-Михаил-Померанцев. Дежурные олимпийцы
Цей кадр був зроблений пізньої осені під час зйомок реклами в Пекіні, в Олімпійському містечку. На фото спортсмени - учасники зйомок, накинувшись дуже популярні тут зелені ватники, щоб зберегти тепло в очікуванні чергового забігу. 

2011.01.12-Катя-Князева-worker Рабочий из провинции
Шанхай. Руїни фабричного району "Цзяньміньцунь", збудовані у 1950-х роках. Молодий робітник з провінції Аньхой приїхав на заробітки до Шанхаю. Удвох з дружиною вони зносять будинки, сортують матеріали, вантажать на тачки, вивозять. У перервах дружина няньчить немовляти. Ночують в одному зі збережених будівель.

2011.01.12-Катя-Князева. Старожил
Шанхай. Старе місто. Літній шанхаец латає емалевий горщик з орнаментом з феніксів, час від часу перевіряючи міцність склеювання на просвіт. Він живе у різьбленій альтанці 1920-х років, що служила кабінетом меценату і каліграфу Ван Ітин. Раніше навколо альтанки був пишний сад. Після революції на місці саду виросли хатини, в старих будівлях додані перегородки і поверхи. 

2011.01.10-Владислав-Протасов-IMG_2413-1
Бабусі в традиційному вбранні малої народності насі в провінції Юньнань на півдні Китаю грають у маджонг — гру, що з’явилася у Китаї і стала популярною в багатьох країнах світу, особливо в Азії. 2006 рік. 

2011.01.10-Владислав-Протасов-IMG_1503-1 Живая реклама
Живі манекени у вітрині магазину весільних нарядів. Ніде такого поки не зустрічав, дуже ефективна реклама. 2006 рік.

2011.01.08-Константинова-Кристина. Китайский папа
Ця людина не просто китаєць, а друг сім'ї. 

2011.01.07-Михаил-Макаренко. Мацзян
Гра мацзян — одна з найпопулярніших азартних ігор у Китаї. Гравців можна побачити всюди. Ці — на галасливому ринку в місті Цзінхун провінції Юньнань. Коли бачиш таких гравців, що максимально зосереджено пересувають фішки, в оточенні численних спостерігачів, неодмінно хочеться навчитися грати в мацзян, пізнати його суть, і наступного разу приєднатися до гри. Дата зйомки: 17 лютого 2010 року. 

2011.01.06-Рената-Сапронова-river
Придбавши невеликий круїз по річці Li-jiang разом з китайськими туристами, ми вирушили вздовж річки. Торговці підпливали на бамбукових плотиках-човнах прямо до борту пароплава і пропонували купити у них місцеві вироби, фрукти, горіхи і штучки з традиційного китайського каменю. 

2011.01.06-Рената-Сапронова. Старик из пещеры
Старий із печери. У Китаї до цих пір багато китайців живуть у так званих печерах, де є пагорби з глиняного грунту. По дорозі в Датонг нам довелося відвідати одного печерного жителя, старий виявився дуже товариський і популярним, всі стіни обвішані його портретами і фотознімками з ним і різними людьми. Варто було нам вийти від нього, як набігли місцеві торговці різними традиційними китайськими дрібничками. 

2011.01.05-Евгений-Заиконников. Уличная торговля
Вулична торгівля — фоновий атрибут суспільства у всій Азії. На вуличних ринках Тайваню магазини ряди торговців-одинаків часто плавно переходять в торгові центри. Якщо це не старий сімейний бізнес, працюють, як правило, молоді хлопці та дівчата. Після школи роботу знайти нелегко, сили стояти ніч на ногах є, а могутні легені дозволяють перекрикувать какофонію ринку, закликаючи відвідувача до прилавків. У хід йдуть будь-які хитрощі. У красивих дівчат безумовно відразу є фора, а хлопцям доводиться крутитися. Цей зазивала в імпровізованому костюмі направляє відвідувачів до прилавків кондитерської. Нічний ринок, Тайбей, Тайвань, липень 2009 року. 

2011.01.05-Александра-Чиркова-детские-сны. Детские сны
У Пекіні і таке можна зустріти. Мама цього хлопчика підмітала вулицю, поки її син спав міцним сном. 

2011.01.05-Александра-Чиркова. Оптимизм
У сільській місцевості провінції Гуансі багато людей доглядають корів. У той задушливий літній день корови вирішили скупатися, а я тим часом завела розмову з власницею. Вона мені розповіла про нелегке життя селян. Але незважаючи ні на що, на обличчі її була посмішка. Це дивовижна риса багатьох китайців. 

2010.12.31-Михалевская-Татьяна-children. Деревенские
Село славиться будинками в так званому аньхойськая архітектурному стилі і входить в список об'єктів Світової спадщини ЮНЕСКО. Але прогрес невблаганний. Поліпшення добробуту китайців призводить до будівництва нових будинків з залізними дверима, а іноді і давньогрецькими колонами. Діти на знімку грають серед будівельного сміття на сходах їхнього нового будинку. Дівчинку наша поява анітрохи не збентежила, а її брат навіть не підвів голови, роблячи вигляд, що не помічає нас. Недалеко від села Хунцунь 宏村, провінція Аньхой, травень 2009 року. 

2010.12.31-Михалевская-Татьяна. Старик
Старий, мабуть, перебуває на заслуженому відпочинку і неспішно прогулювався по селу, поки більша частина населення працювала. Це він вказав нам на, здавалося, недоступну сопку з вежею Ванцзінлоу 望京 楼 (Вежа Спостереження за Столицею) на вершині, куди не можна пройти по стіні (на крутих схилах поруч з Ванцзінлоу вона давно розвалилася), порадивши нам піднятися туди лісовою стежкою вгору. Не згадав він тільки про голодних кліщів, якими рясніють тутешні ліси в травні. Сільце недалеко від Великої китайської стіни (ділянка Симатай 司马台), травень 2009 року. 

2010.12.27-Ольга-Завьялова-и-Юрий-Тавровский-beautiful. Лики красоты
Дівчата народності даї вітають китайських та іноземних туристів в етноселищі. Подорожуючи по Китаю, відвідуючи сучасні міста і стародавні поселення різних провінцій, слухаючи різні мови та діалекти, милуючись такими різними особами багатомільйонного народу, розумієш джерела сили країни, що впевнено лідирує у ХХI столітті. Сишуанбаньна-Дайський автономний округ в провінції Юньнань, 20 жовтня 2006 року. 

2010.12.27-Ольга-Завьялова-и-Юрий-Тавровский. Жрец - хранитель традиций
На околиці Китаю, в провінції Юньнань у народності насі до цих пір зберігається традиція унікальної писемності дунба, близької родички китайських ієрогліфів. Відвідування музею дунба і зустріч з жерцем надовго запам'ятовується всім гостям Юньнані. Місто Ліцзян в провінції Юньнань, 16 жовтня 2006 року. 

2010.12.27-Лукина-Инна-boat. Соединяющий берега
Човняр з 同 里镇. За одну поїздку в човні треба заплатити 240 юанів за всіх, а всього поміщається шість чоловік. Якщо недостатньо людей, човняр нікуди не попливе, тому що з кожної прогулянки він отримує 10% від повної вартості, а тут вже суцільна математика. Всього по каналах цього села плаває близько чотирьох-шести човнярів. Всі дотримуються черговість і не переманюють один в одного клієнтів. Червень 2010 Співав пісні тихим глибоким голосом. 

2010.12.27-Лукина-Инна. Фото с обезьянкой за 两块
Китаянка з Ченду підійшла зі звичайним питанням, чи можна зі мною сфотографуватися. У відповідь отримала «两块», засоромилася, почала порпатися в шортах, простягла два зелені папірці і стала поруч. Пекін, парк Іхеюань, липень 2010 року. 

2010.12.25-Елена-Килина-P1080915. No sale
Знято влітку 2009 року в милому містечку Сучжоу близько храму Шаньхань. Поруч був невеликий дворик, в якому ми зупинилися відпочити від виснажливої спеки. По дорозі додому в цьому дворі сиділа проста китайська дівчинка і їла. Дівчинка трохи зніяковіла від того, що я «порушила» її трапезу. Серпень 2009 року. 

2010.12.25-Елена-Килина. У подножья горы
Мені особливо запам'яталися ці сичуаньськіє робітники, які чекали своєї роботи біля підніжжя гори Емейшань (Emeishan) поблизу Ченьду. Їх дещо презирливий і оцінюючий погляд наводить в жах, але він настільки харизматичний, що можна без слів зрозуміти, наскільки важка їхня доля. Рис, вода і 18 годин щоденної праці. Вересень 2007 року. 

2010.12.25-Елена-Горнаева. Счастье в них
Цю дівчинку побачила в одному з місцевих парків Сучжоу. І начебто нічим не примітна, але ці очі ... Така маленька людина, а перед нами цілий світ. Китай, місто Сучжоу, 苏州 盘 门 景区, 30 листопада 2010 року. 

2010.12.23-Фетисова-София.-Цао-лаоши.-Учительница-Цао
28 років. Вона викладає китайську мова. Народилася і виросла на півночі, в провінції Ляонін. Закінчила Пекінський педагогічний інститут і поїхала в теплу Юньнань викладати китайську іноземцям. На дошці за її спиною текст уроку "Що таке щастя". Вона на це запитання відповіла так: "Щастя — це коли є стабільна робота!" 2010 рік. 

2010.12.23-Фетисова-София. Тин Тин
Тін Тін, 22 роки. Вона студентка Інституту Далі, факультет журналістики, позаминулого році була визнана "Кращою ученицею року" і отримала стипендію провінції Юньнань. Минулого року стала "Кращою ученицею року" і отримала Державну стипендію (що взагалі дуже круто!) Обидва рази гроші пішли на оплату наступного року навчання. Вона народилася на острові Хайнань. У неї є сестра і брат, що вважається нереальною розкішшю і страшним сімейним злочином. 2009 рік. 

2010.12.22-Алексей-Селищев. Выпускник
Випускник Народного університету в Пекіні. 

2010.12.20-Пидлуская-Лола-cards. Перекур
Люди в невеликому селі (Гуйлінь) грають у Zipai.

2010.12.20-Пидлуская-Лола-baclans. Всегда вместе
Провінція Гуанси, Гуйлінь. Рибалки на річці Ліцзян зі своїм бакланом. 4 червня 2010. 

2010.12.18-Алексей-Кун. О старине
Дідусь з пекінської вулиці 琉璃厂 (Liulichang). У східній частині в основному продають антикваріат, твори різьбярів по каменю, ювелірні та нефритові вироби; у західній частині — твори китайського живопису, каліграфічні написи, стародавні книги і канцтовари, а також предмети декоративно-прикладного мистецтва. Тут працює більше 100 магазинів, більшість з них мають столітню історію. Здається, сивочолий старий без малого ровесник цим крамницям. Липень 2010 року. 

2010.12.17-Саша Абрамович. Актриса
Від Гуйліня сідаємо на автобус до Луншена, щоб побачити знамениті рисові тераси і пройти одноденний маршрут через села (Zhangliu і Dazhai) національних меншин яо. Дівчинка-провідниця привела нас в будинок своєї сім'ї на обід. Літня жінка помітила, що її збираються фотографувати, швиденько причепурити і прийняла задумливу позу. 

2010.12.17-Саша Абрамович. Путники в ночи
Шанхай. Люди на поромі в променях призахідного сонця. 

2010.12.16-Екатерина-Конкурс. Лакомка
Лакітка. 

2010.12.15-Цветков-Константин-dog. Серия фотографий «Вдали от цивилизации».
Її звуть Місяць (苏 玥), а її сестру Сонце (苏 晴). Їх тата звати Щастя (苏 小 全), а маму Маленька Птаха (张小燕). Їхня родина живе в горах і займається бджільництвом. У них немає електрики, а вода, яку вони п'ють, вибивається з джерельця у скелі. Навколо співають птахи і цикади, гудуть бджоли, а з печі на вулиці ароматно пахне димом ... Спокій і гармонія заповнюють усі навколо. 

2010.12.15-Цветков-Константин. Серия фотографий «Вдали от цивилизации».

2010.12.14-Собченко-Григорий-Сергеевич-worker. Тяжелый хлеб
Середина Китаю. Провінція Хубей. Гори Удан-шань. Святині даосизму. Тут розташовано багато Даоських монастирів. Тут свій світ. У ньому можна зустріти різних людей. Наприклад, Простих китайців, які заробляють на прожиток підйомом усіляких вантажів в ці обителі, розташовані високо в горах. 

2010.12.14-Собченко-Григорий-Сергеевич. Хранитель тайн
Чернець.

2010.12.13-Шарова-Тамара-doufu. В бочке дегтя ложка меда
На одній з віддалених від центру Нанкіна вуличок жінка готує і продає їжу дофу. Умови роботи жахливі, власне, їх просто немає. Все навколо не просто брудне, але й смердюче. При всьому цьому, наша продавщиця зберігає сентиментальну слабкість до всього милого і симпатичного. 

2010.12.13-Шарова-Тамара. Молодые таланты
Багато китайських студентів, які вивчають образотворче мистецтво, приїхали в далеку провінції Гуансі, щоб удосконалювати свою майстерність. За давньою легендою, саме в цьому місці, що знаходиться біля міста Сінпін, отримували натхнення багато відомих китайських художників. Травень 2010 року. 

2010.12.13-Андрей-Крючков-life. Борьба за выживание
На фотографії зображений впертий китаєць, який, піднявшись на бійницю стіни, негайно захотів злізти, мабуть, злякавшись висоти. Для нього не мало ніякого значення, що по сходах вже лізе дівчина і потрібно б поступитися їй. Це сцена тривала хвилин десять з криками і сльозами дівчини і непохитним спокоєм чоловіка. Закінчилося все тим, що дівчині допомогли спуститися вниз, щоб пропустити вгодованого впертюха. Ось такі вони китайські джентльмени! Місто Шанхайгуань, ділянку Великої китайської стіни Дзяошань (角 山). 

2010.12.13-Андрей-Крючков. Любитель воздушных змеев
Запуск повітряних зміїв, мабуть, одна з найпопулярніших розваг у Китаї. Я був вражений, наскільки серйозно люди підходять до цієї забави: професійне обладнання та екіпірування. Десятки людей одночасно запускали в небо своїх зміїв. Всі різної форми і розмірів, хто вище, хто нижче. Весь повітряний простір площі являє собою величезну льотне поле. Цей дідусь з великою старанністю готує свій "екіпаж" до польоту! Місто Чаньчунь, площа Культури (文化 广场), серпень 2010 року. 

2010.12.13-Александрова-Наташа-cleaning. Блюстители чистоты
Гуляючи по площі, вже під вечір ми мали щастя спостерігати цікаве видовище: шикування двірників. Всі в однаковій уніформі, вони вишикувалися в шеренгу, пізніше підійшов, мабуть, їхній керівник, і почав щось говорити, походжаючи. Китайці анітрохи не здивувалися, також продовжували сидіти на землі, ходити навколо. Пекін, площу Тяньаньмень, травень 2010 року. 

2010.12.13-Александрова-Наташа. Как невеста
Під час прогулянки я натрапила на католицький собор, біля якого проходили зйомки моделей у весільних сукнях. Всі моделі були одягнені у традиційні європейські весільні сукні, та й католицький храм був вибраний не випадково. Загалом, наочний приклад того, як китайці прагнуть наблизитися до Заходу. Пекін, неподалік від вулиці Фанфуцзін, травень 2010 року. 

2010.12.12-Тужиков-Андрей-eyes. Мир через щелочки
Вони дуже старалися. Поглядали один на одного. Сміялися. Лякалися. Здивовано дивилися на нас (іноземців), які приїхали на прийом в одну з сільських шкіл під Пекіном. Дітлахи влаштували цілу виставу. Після урочистого прийому ми були присутні на відкритих уроках в цій школі. Учні тягнуть руки, щоб відповісти, бігають на перервах, смикають дівчат за коси, грають в ігри.  29 квітня 2009. 

2010.12.12-Тужиков-Андрей. Старость и радость
Коли їздиш автостопом по Китаю — помічаєш те, чого не можна помітити, прогулюючись під час туристичної екскурсії. Автостоп відкриває перед тобою всю суть Китаю! Всі його принади і секрети. Ти заходиш туди, де ще не ступала нога туриста. Спілкуєшся з китайцями, які вперше в житті живцем бачать лаовая (іноземця). Смієшся разом з місцевими жителями маленького села на околиці провінції. 21 січня 2009. 

2010.12.11-Чурикова-Анастасия-master. Тонкая работа
Цього майстра ми знайшли на Сучжоу стріт у парку Іхеюань. Він малював на перлинах, без будь-яких особливого технічного приладдя. Тільки лупа і кисть. Навколо періодично збирався натовп, але це його зовсім не відволікало. Здається він міг би й блоху підкувати. Пекін, липень-серпень 2010 року. 

2010.12.11-Чурикова-Анастасия. Flowers for women
Ця фотографія була зроблена в будень. Клієнтів не було, і цей хлопчина збирався подрімати. Пекін, липень-серпень 2010 року. 

2010.12.09--Шафир-Александр-chess. Игроки в сянци
Сянці «象棋» або «Китайські шахи» одне з поширених хобі літніх китайців. Гірське містечко Гелешань, місто Чунцин, жовтень 2010 року. 

2010.12.09-Булгаков-Николай. Сяолей Хэ
Це Сяолі Хе. Навчається в Москві на факультет журналістики. Вивчає російську мову і російську культуру. Шикарно співає і грає на гітарі. У руках у Сяолі радянський фотоапарат "ФЕД-3". 

2010.12.08-Матвей-Песегов-old-woman. Бабушка в Стиле Рок
Знято в хутунам в районі Дун Сишітяо. Старенька охоче дозволила мені зробити кілька фото і позувала так впевнено і з задоволенням, немов фотокамери і увага були для неї звичною справою. Стильні темні окуляри, як з пісні ZZ Top, теж зіграли свою роль. Бабуся в стилі рок. 

2010.12.08-Матвей-Песегов. Дедушка
Під час прогулянки біля озера Хоу Хай мені зустрівся цей дід з двома дітлахами. Пацани ні хвилини не стояли на місці, що ускладнювало зйомку.

2010.12.08-Анастасия-Александрова. Внимание! Говорит Дэчжоу
Фотографія зроблена в одному з провулків Дечжоу під час прогулянки. Герой привернув мою увагу не тільки візуально: його чула вся округа. Провінція Шаньдун, місто Дечжоу, січень 2010 року. 

2010.12.06-Мария-Лоншакова.-Железный-брат
Звичайний китайський хлопчик, який чомусь ніби прилип до статуї. У першу мить, коли я його побачила, він ніби спав на ній, потім, запримітивши мій інтерес, став рухатися, тягнутися,  переміщатися на вузькому просторі і, зрештою, зістрибнув.  Місто Сяминь, Гуланюй (鼓浪屿), 20 вересня 2010 року. 

2010.12.06-Ковальчук-Ирина-buddha. С первых дней
З перших днів. 

2010.12.06-Ковальчук-Ирина. Ловкость рук
Спритність рук. 

2010.12.06-Ковальчук-Ирина. Семейный бизнес
Сімейний бізнес. 

Малышка Ян Вэньци
Ян Веньці - маленька гостя ВДЦ "Океан", зміни "Діти світу-2009" (21 липня-13 серпня), що приїхала з постраждалого в травні 2008 року від землетрусу району Абачжоу в провінції Сичуань. Народність маленької сичуаньської красуні - цянцзу. 

2010.12.06-Алексеева-Татьяна. Разбудили
Ще кілька хвилин тому, коли я під палючим сонцем наближалася до набережної Пудун, ці "кухарчуки" млосно лежали на лавках. Мабуть, у них була перерва, тому що до вечері було ще кілька годин, і всі вони без інтересу поглядали на всі боки, а деякі й зовсім спали на газоні. Дивлячись на них, здавалося, що ніхто і ніщо не в силах їх підняти. Але я була неправа. Цікавість підніме будь-якого китайця, вона сильніше їхньої фізіології. На протилежній набережній Вайтань почалася пожежа. Що горіло, не знаю, але диму було багато, і ось ці "кухарчуки" вже тут як тут — дивляться. Пожежа викликала у них такий переполох, що від післяобіднього сну не залишилося і сліду. На щастя, пожежа загасили швидко, але ці молоді люди, по-моєму, були не дуже цьому раді. 9 вересня 2009. Шанхай. 

2010.12.05-Наталья-Семенова-child. В начале пути
Маленький хлопчик обідає на маленькій вуличці міста художників Датан. Місто розташоване майже в межах сучасного міста хмарочосів Шеньчжень, але схоже більше на картинну галерею під відкритим небом, де художники у крихітних приміщеннях продають копії  різних картин — від історичних батальних полотен і портретів імператора Наполеона до сувоїв з давньокитайським живописом. Здебільшого це не точні копії, швидше варіації на тему. Ми бачили художників, які тут же, у приміщенні магазину малюють ці картини. Маленький хлопчик, який живе і зростає серед цього художнього конвеєра, швидше за все теж буде малювати. 21 жовтня 2009. 

2010.12.05-Наталья-Семенова. Монах
Цей молодий чернець із ламаїстського монастиря на острові Хайнань  щодня по вісім годин без зупинки і в будь-яку погоду читає молитви, опускається на коліна, кланяється, піднімається і знову читає молитви. На ногах у нього величезні мозолі, він не помічає натовпу туристів, що оточують йогоі. Напевно, це і є стан екстатичного занурення в молитву. 14 жовтня 2009. 

2010.12.05-Жданов-Владимир. Старик и воздух
Погляд на повітряного змія.

2010.12.04-Елена-Соболева. Фестиваль
Фестиваль цвітіння сакури в Люйшунь 旅顺 樱花节, де знаходиться база військово-морського флоту КНР. 8 травня 2010. 

2010.12.04-Василий-Давыдов. Доступный транспорт
У Китаї великою популярністю користується двоколісний транспорт. При середній зарплаті в Фуюань 700 юанів, мотоцикл собі може дозволити навіть звичайний будівельник. Але чомусь, коли запитуєш у китайців про вартість мотоцикла, вона називають дуже високу ціну. Не зрозуміло, чи то мотоцикл дійсно дорого коштує, чи то китайці просто сподіваються, що ти його купиш за ЦЮ ціну. 

2010.12.04-Арина-Михалевская-school. Школьники
Школярі йдуть на заняття. Місто Далі, Юньнань. Провінція Юньнань на півдні Китаю — одне з найбільш етнічно різноманітних регіонів світу: крім китайців (хань) тут проживає більше двадцяти народів і народностей. Викладання в школах ведеться китайською мовою. 

2010.12.04-Арина-Михалевская. В Ганьцзы-Тибетском автономном округе
У Ганьцзи-Тибетському автономному окрузі, провінція Сичуань. Більше 90% населення округу — тибетці. Тибетські автономії існують ще в трьох провінціях Китаю (Юньнань, Цинхай і Ганьсу), в той час як до, власне, Тибетського автономного району входить тільки близько половини історичного Тибету. 

2010.12.04-Александра-Деменкова. Рабочие
Робітники з провінції Сичуань. 

2010.12.03-Юлия-Фадеева. Беззаботность
Невелике село поруч зі священним озером Манасаровар взимку виїжджає практично у повному складі. Взагалі кажучи, тут — аналог бурятського «літника»: худобу перегнано на зимові пасовища, потік туристів зменшився — можна їхати на зимові квартири. Весь скарб ретельно пакується в кузов вантажівки. Тільки малесенький тибетець безтурботно ласує дарованою цукеркою. 

2010.12.03-Козлов-Вадим. Хайнаньские-лыжи
Хто б міг подумати, що на острові Хайнань виробляють лижі. 

2010.12.03-Антон-Першин. Старик
Цей старий сидить у підземному переході, що під «Площею Дружби» в місті Далянь. Я помітив його в перші дні знайомства з містом. У той момент на ньому був синій одяг, а на його сивій голові була потерта, джинсова кепка. Він здався мені бессметрним, його обличчя випромінювало світло в цьому підземному просторі ... У той же час очі його світилися добрим напуттям людини, яка знає, який важкий земний шлях. Фотографія зроблена в Даляні 3 грудня 2010.

2010.12.02-Михаил-Кобзарь. Веломастер Фан
У пошуках острова Ерша Дао, я заблукав і пішов в інший бік, тут і побачив невелику веломайстерню біля дороги. Знімок зроблений у лютому 2009 року в місті Гуанчжоу. 

2010.12.02-Аникина-Анастасия. Мажор
Китайський фотограф.
2011.01.15-Андрей-Григорьев. Глаза
Дівчина RuiLi. 
_____________________________________

7 коментарів:

  1. Анонім16.11.12, 10:53

    Appear of the site is a bit changed, did you are doing it all on your own?
    Visit my homepage ... Rapidshare Download

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім29.01.13, 09:34

    Check This Out

    Look into my web-site :: lawyer lead generation
    My web page - attorney lead generation

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім29.01.13, 15:28

    Useful information. Fortunate me I discovered
    your website by chance, and I'm surprised why this accident didn't came about earlier!
    I bookmarked it.
    Take a look at my website - football jersey shop

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім29.01.13, 18:05

    Resume Words and phrases and Advertising and marketing Practices

    Here is my web site - plastic surgery seo
    Take a look at my web-site :: cosmetic surgery web marketing

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім19.05.13, 23:39

    Link exchangе is nothing else but it is just placіng the other peгsοn's webpage link on your page at appropriate place and other person will also do same for you.

    Also visit my web site :: make money online

    ВідповістиВидалити