Сторінки

20100526

Чи був Ісус інопланетянином?

Уявімо, що Ісус існував, був собі на теренах Близького Сходу, творив чуда і робив усе те, що йому приписують. Чи міг бути прибульцем з іншої планети, стократ ліпше розвиненої від тодішніх землян?

1. Віфлеємська зірка — видиме світло,що спадало з неба, — це міг бути його космічним кораблем, який зазнав аварії або ж спеціально приземлявся. Той інопланетянин міг прибрати постать немовляти, щоби менше шокувати людей, а Марію та Йосипа загіпнотизував або "пропечатав" їм дані в мізки за допомогою йому відомої технології. Не виключено, що вони також були інопланетянами.

2. Чуда — ходіння по воді, воскресіння мертвих, заміна води на вино, лікування хворих, читання думок інших людей і т. д. Усе це є тими речами, які за відповідних технічних знань можливо зробити, або, принаймні, витворити ілюзію таких подій. Врешті, не можемо знати напевно, чого досягнули чужі у галузі хімії, біології, генетики, медицини, кріогеніки, психології та інших.

3. Ісус згадував, що його батько мешкає у небі — гадаю цього вже не має потреби тлумачити.

4. Так зване воскресіння із мертвих Ісуса. Може, це батько повернувся по свого сина через три дні по смерті повітряним кораблем.

5. На нас чекає Царство Боже після смерті — так кажуть, принаймні. Може це була погроза, що за якийсь час його цивілізація нападе на нашу і знищить, тоді настане влада отих інопланетян, на чолі котрих він, власне, й буде. Адже ж Ісус говорив про своє повернення, хто зна чи не повернеться разом з потужнішими позаземними військовими з’єднаннями, щоб нас подолати і владарювати над нами, як цар.

6. Він не був одружений. Але в ті часи відсутність дружини у євреїв вважалась ганьбою, це було щось неприпустиме. Космічна теорія походження Ісуса може пояснити відсутність статевого потягу у нього. Така високоорганізована істота могла стримувати свої пристрасті.



Це лише сміливі припущення, усі боги у ранніх релігіях представлені, як прибульці з небес, то чому б не могли вони бути прибульцями з інших планет? А якщо вони так, то чому Ісус ні?

Не подаємо тут жодних джерел, ані доказів — це лишень тільки гіпотеза, вибрик фантазії, у якому однак кілька елементів дуже гарно пасують один до одного.

Навіть якщо здається це нісенітницею і вигадкою, то втішає той факт, що слова Біблії у кілька разів більш абсурдні і неправдоподібні.

Парафразуючи деяких віруючих, котрі хочуть доказів існування Бога:

ХТО ДОВЕДЕ, ЩО ІСУС НЕ БУВ ІНОПЛАНЕТЯНИНОМ?

______________________
Джерело: PARDON

8 коментарів:

  1. Вам відомі якість фактичні свідчення того, що Ісус не був інопланетянином? Поділіться заннями зі спраглою громадськістю! :)

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім09.09.10, 14:14

    Хто вам дав право обговорювати життя Ісуса без певної на те причини

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім09.09.10, 14:16

    А у що вірите Ви ?

    ВідповістиВидалити
  4. Обговорювати життя Ісуса начебто ще не переслідується гончими ворошковського, то чому б і не погомоніти... Крім того нам відомі настільки дивовижні варіації на тему Його життя, що ще одна з цього ряду не завадить. Для оновлення уваги, так би мовити.

    Та вірю у здоровий глузд, мабуть. Бо більше вірити нема у що. Ви, так і запитали — "у що", я вірно зрозумів?

    А чого це ви тут анонімно присікалися?.. :)

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім12.05.11, 16:45

    абсурд!!!!!!!!!!!!!
    Ісус був є і буде!!!
    БІБЛІЯ ЦЕ ПРАВДА!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім18.12.12, 12:25

    Yes! Finally something about topografía.
    Also visit my weblog :: topografía

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім11.06.13, 10:08

    you are actually a good webmaster. The site loading velocity is amazing.
    It seems that you're doing any unique trick. Moreover, The contents are masterwork. you have done a excellent task on this matter!

    my weblog ... home cellulite treatment

    ВідповістиВидалити